top of page
Hengähdyshetkiä

Jaana Korkiakoski

Palautumisvalmentaja

Sertifioitu Hengähdyshetkiä® -valmentaja, Positive Psychology Practioner, palautumisvalmennusyrittäjä, HTM.

Arjen pyörityksessä unohdamme helposti itsemme ja tarpeemme, joka voi johtaa kuormittumiseen ja liialliseen stressiin.

Muistan itsekin tällaisen pitkittyneen jakson elämässäni ja näin jälkikäteen olen miettinyt sitä, miten pitkään toipuminen stressistä omin voimin oikeastaan vei aikaa.

Tänä päivänä tunnen jo stressin oireet itsessäni paremmin ja tiedän keinot sen hallintaan.

Jooga-, hengitys- ja läsnäoloharjoitukset ovat olleet tärkeä osa elämääni jo hyvin pitkään. Kiinnostukseni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on saanut minut myös opiskelemaan psykologiaa (perus- ja aineopinnot avoimessa yliopistossa sekä positiivisen psykologian opintokokonaisuus).

 

Työvuosia minulla on noin 20 vuotta pääasiassa yhteiskuntavastuun ammattilaisena. Työelämässä olen tunnistanut, miten kiire ja suoriutumisen paine sekä arjessa tasapainoilu johtavat usein liialliseen stressiin ja sitä kautta uupumukseen.

Sertifioitu Hengähdyshetkiä® -valmennuskokonaisuus perustuu tutkittuun tietoon.Palautumisvalmentajana haluan hyödyntää osaamiseni ja kokemukseni auttaakseni muita voimaan hyvin ja tasapainoisesti.

RAISA

HR-johtaja

 

Jaana on synnynnäinen lahjakkuus ohjaajana: hän on ohjeissaan tarkka ja selkeä, rauhallinen ja huomioi hyvin ohjattaviaan ja

ottaa hienosti huomioon

ohjattavan rajoitteet tai

erityistarpeet. Hänestä huokuu innostus aiheeseen ja aito tahto auttaa ohjattavaansa. Hän pystyy avaamaan teoriaa ymmärrettävällä ja asiantuntevalla tavalla.

poista.png

MARJUKKA

Talouspäällikkö

 

Ohjaamistapasi on erittäin selkeä ja auttava. Harjoitustunnista jäi sellainen olo, että tätä haluan lisää, koska olo oli tunnin jälkeen sanoinkuvaamattoman mahtava. Harjoitteet oli hyvin valittu, sopivat hyvin ryhmälle. Jaanasta myös huomasi, että tekee sitä mistä myös itse nauttii ja on

kiinnostunut.

poista.png

ANNA

Johtava asiantuntija

 

Jaanan ohjaaman harjoituksen aikana unohtui stressi ja seuraavan yön unikin oli levollisempaa kuin aiempina öinä samalla viikolla. Harjoitteet olivat tehokkaita, ylävartalo sai tarvittua liikettä ja venytystä. Silti kaikki sujui rauhoittavaan tahtiin, ei tarvinnut suorittaa mitään ja asentoihin pystyi rentoutumaan. Jaanan sisällä on pieni aurinko, josta huokuu rauhoittavaa valoa ja lämpöä myös ympäristöön.

poista.png

SUVI

Markkinointipäällikkö

 

Luottamus syntyi jo heti alkukeskusteluista, ja oman polun etsinnässä Jaana auttoi kovasti, niin harjoituksillaan ja läsnäolollaan sekä valmennuksella. Jaana on persoonana ihana rauhallinen, mutta kuitenkin jämäkkä ja ehdottaa asioita kuuntelun kautta, ei tyrkytä vaan rakentaa ja valmentaa, kuten kuuluukin.

poista.png

MARJA

HRD-päällikkö

Ohjaustapasi on lämmin ja läheinen antaen valmennettavalle samalla mahdollisuuden rauhassa keskittyä itsensä kuunteluun ja harjoitusten tekemiseen. Luot turvallisen ja rauhallisen ilmapiirin, johon on helppo asettua. Olet vuorovaikutustavaltasi helposti lähestyttävä ja luot tunteen, että aidosti välität. Sinusta huokuu lempeys, viisaus ja innostus!

poista.png

MARI

Projektipäällikkö

 

Jaana osasi hienosti harjoitteiden avulla johdattaa minut miettimään palautumiseeni vaikuttavia tekijöitä. Koin palautumis-valmennukset minulle hyödyllisiksi ja oivalsin itsestäni monia uusia ulottuvuuksia. Jaana on hyvä kuuntelija, mutta samalla hän varmoin ottein johdattaa kohti uutta tehtävää ja miettimään

sen sisältöä.

poista.png

Otteita palautteista

bottom of page